Lite tomt

Det är lite tomt nu när Vincent, Rocky och Viggo (Blixten) har åkt hem. De får det nog jättebra hos sina nya familjer. Alla verkar glada och Luva bryr sig inte så mycket, kanske är det skönt att bli av med ungarna. I Lördags köpte vi en bilbur. Den står nu i vardagsrummet och de har redan intagit den när de sover på dagarna. Till och med Luva som inte har nån burvana alls har legat i den och vilat. Nu tar vi även ut dem minst en gång per dag, så de får gå i koppel och träffa andra hundar. Pappa Frankie tyckte inte det var speciellt roligt att träffa sina barn, han stog 10-15 meter upp i skogen och kikade lite men ville inte komma fram och hälsa. Vi tog några bilder när vi var ute förra veckan.

   

    

Vi tänkte att vi skulle fortsätta ha bloggen uppe så att ni kan se hur det går för valparna och för att valpköparna ska kunna lägga upp egna bilder så vi får se hur de ser ut när de blir lite större.

På återseende

Erik o Elin

Kommentarer
Postat av: Ylva

Vad kul! Självklart ska vi lägga upp bilder på vårat "monster" Vincent.
Turligt nog har vi fått sova dessa två nätter som har gått och han är en ängel mellan skonappningarna och stenätandet *s*.

2008-04-28 @ 13:48:11
Postat av: MammaLinda

Guuud så söta! Finns Viggo kvar?

2008-05-18 @ 21:32:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0