Lite tomt

Det är lite tomt nu när Vincent, Rocky och Viggo (Blixten) har åkt hem. De får det nog jättebra hos sina nya familjer. Alla verkar glada och Luva bryr sig inte så mycket, kanske är det skönt att bli av med ungarna. I Lördags köpte vi en bilbur. Den står nu i vardagsrummet och de har redan intagit den när de sover på dagarna. Till och med Luva som inte har nån burvana alls har legat i den och vilat. Nu tar vi även ut dem minst en gång per dag, så de får gå i koppel och träffa andra hundar. Pappa Frankie tyckte inte det var speciellt roligt att träffa sina barn, han stog 10-15 meter upp i skogen och kikade lite men ville inte komma fram och hälsa. Vi tog några bilder när vi var ute förra veckan.

   

    

Vi tänkte att vi skulle fortsätta ha bloggen uppe så att ni kan se hur det går för valparna och för att valpköparna ska kunna lägga upp egna bilder så vi får se hur de ser ut när de blir lite större.

På återseende

Erik o Elin

Dag: 38. Lek i vardagsrummet

Idag har valparna lekt i nästan en halvtimme tillsammans med Luva i vardagsrummet. Kul att se dem leka med sin mamma utan att hela tiden försöker dia. Ylva och Rebecka har varit här för att hälsa på Vincent (Hulken) som de har tingat. Senare idag så kommer familjen Pers som har tingat Trazan (Prins John).

Igår så var Lisa här med sin dotter för att titta på valparna, det slutade med att de tingade Rocky. Än så länge så heter han fortfarande Rocky.

Nu är det bara Elins favorit Blixten som inte är tingad. Det går undan nu.

Lite bilder
   
Trött Trazan. Sömniga efter lek. Matkrig. Rocky försökte ge sig på en lampsladd.

Snart kommer det mer bilder. 

Dag 36: Utomhus för första gången

Idag har vi tagit ut valparna i ca. fem minuter. Det var fint väder och 12 grader varmt. Trazan, som oftast brukar vara lite mer tillbakadragen var först med att börja utforska omgivningen. Rocky och Vincent var de som tyckte att det var läskigast, de är ju dem som har varit kaxigast innan. Blixten vågade ta sig längst bort med ca. sex meter.
Det blåste lite så vi var tvungna att ta in dem ganska fort när de började frysa.

Nu har även Tippex blivit tingad av Cristin från Tyresö, och heter nu Dio. Roligt!!

   
Första gänget ut, de gick inte så långt från matte och husse.

   
Andra gänget gick lite längre bort, men inte mycket.

    
Luva kunde inte riktigt slappna av. Och så lite bus i hallen.

På återseende

Dag 35: Hopp och lek

Nu får man akta sig ibland, helt plötsligt är det nån som anfaller en tå och det är inte så roligt längre, nu kan de bita riktigt hårt. De har ätit valpfoder i flera dagar nu och det är mycket gott och de äter väldigt mycket. Avmaskningen var inte riktigt lika god men vi fick håla i och ha tålamod, det är ju för deras eget bästa. Luva börjar se mer och mer ut som hon gjorde innan. Magen drar ihop sig och spenarna blir mindre för varje dag. Nu kan man känna igen henne igen, springer mer, leker mer, gosar mer.
Nu är det defenitivt att Prins John är tingad av familjen Pers, heter nu Trazan. Kul.

Här är lite mer bilder.

  
Trazan (tingad). mycket mer social nu, men sover lite längre än de andra.

  
Rocky. Ska ständigt ut ur inhängnaden eller upp i soffan, mycket nyfiken.

  
Tippex. Full fart hela tiden, trevligt temprament, äter tår som ingen annan.

  
Vincent (tingad). Stor och kraftfull, det är inte många som klarar att brottas med honom.

  
Blixten. Mycket trevligt temprament, social och vill gosa, intressant att se hur färgen blir.

  
Socka (våran). Pigg och kaxig, social med oss men trivs även lite för sig själv.

  
En tröttis. Gruppfoto (förutom Trazan som ligger bakom täcket). Och sist men störst våran älskade Luva (med spår av avmaskningsmedel på soffan)

RSS 2.0